Autoři nejlepších výtvarných a literárních děl soutěže s názvem „Zpomal, prosím" převzali ocenění

13. prosinec 2019 10:46

Prostory Základní školy v Libáni společně s prostory Mateřské školy v Sobotce se staly místem významné události. Vedení jičínské policie se osobně zúčastnilo slavnostního vyhlášení výsledků výtvarné a literární soutěže s názvem „Zpomal, prosím". 

Tuto soutěž uspořádal Tým silniční bezpečnosti ve spolupráci s Policií České republiky. Soutěže se zúčastnily mimo jiné děti mateřských a základních škol, které byly dle věku zařazeny do jednotlivých soutěžních kategorií.

Čtěte také

V krajském kole se na předním příčkách umístili i soutěžící z okresu Jičín. V kategorii předškoláků druhé místo obsadila zástupkyně z Mateřské školy v Sobotce. V literární části soutěže obsadili druhé a třetí místo žáci ze Základní školy v Libáni. Všichni ocenění obdrželi z rukou policistů nejenom diplomy, ale i drobné upomínkové předměty.

V těchto dnech probíhá vyhlášení vítězů v ostatních okresech Královéhradeckého kraje

Své zastoupené vítěze má rovněž Mateřská škola Kamarád v Hradci Králové, Základní škola v Libčanech a Základní škola v Dobrušce.

Autoři nejlepších výtvarných a literárních děl soutěže s názvem „Zpomal, prosím" převzali ocenění

Všechny vítězné práce postupují do celorepublikového kola, kde, jak pevně věříme, opět obsadí přední místa v celkovém hodnocení.

Policie České republiky všem aktérům soutěže děkujeme za aktivní účast a vítězům upřímně gratuluje.

autor: baj | zdroj: Policie České republiky
Spustit audio

Související