Východní Čechy z nebe. Pojďte se podívat, kam určitě budete chtít jet příště na dovolenou!

19. květen 2020

S pomocí moderních technologií můžeme navštívit i z tepla domova nejrůznější kouty naší krásné země. Je dobré se připravit na výlety a dovolenou už teď. Proletíme se spolu nad východními Čechami a postupně se podíváme do 9 regionů a dvou krajských metropolí.

Všechny epizody

Představíme vám unikátní projekt CBS Nakladatelství z názvem Česko z nebe, který nabízí díky fotografickým knížkám pohled na Českou republiku z ptačí perspektivy.

Čtěte také

A to je vzácný a neopakovatelný zážitek, který se ne každému poštěstí.

Dokážete si představit, jak vypadají Krkonoše, Prachovské skály nebo Broumovsko z výšky 2 000 metrů? Letěli jste už nad Hradcem Králové nebo Pardubicemi? Teď to můžete zažít.

Kochejte se a poznávejte naši republiku. Letecké snímky vám určitě potvrdí, že "zemský ráj to na pohled". A budete chtít poznat všechna ta kouzelná místa zblízka a na vlastní oči.

Uvidíte celé východní Čechy takové, jaké opravdu jsou - originální, barevné a krásné.

Tak neváhejte. Přejeme klidný a bezpečný let!

Společnost CBS Nakladatelství s. r. o.
se zabývá podporou a rozvojem regionů. Již více jak 15 let přichází na trh s jedinečnými produkty, které lidem přibližují jejich okolí, ale i vzdálenější místa netradičním a zajímavým způsobem. Jedním z projektů je edice Česko z nebe, která postupně představuje jednotlivé okresy z ptačí perspektivy. Edice bude obsahovat necelých 70 knih.

autor: baj | zdroj: Společnost CBS Nakladatelství s. r. o.
Spustit audio

Související