Náchod má novou mobilní aplikaci, která poskytuje důležité informace o lázeňských městech

27. květen 2018 09:25

Město Náchod díky svému členství ve Sdružení lázeňských měst disponuje od května novou mobilní aplikací. Jejím smyslem je poskytnout jednoduchou formou přehled důležitých informací o lázeňských městech pro návštěvníky. 

Lidé se tak dozvědí všeobecné informace o místě a jeho historii, mohou se inspirovat tipy na výlety nebo kam vyrazit ve volném čase včetně nejrůznějších akcí.

Náchod má novou mobilní aplikaci o lázeňství

Tato aplikace je zdarma ke stažení v GooglePlay a AppStore. V Náchodě věří, že turisté a návštěvníci města tento nový moderní prvek zcela jistě ocení při plánování svých výletů a zastavení v Náchodě i okolí.

Čtěte takéJedeme do lázní - objevte krásu českých lázní

Místostarosta ing. Jan Čtvrtečka k tomu uvádí: „Aplikaci používám již více než týden a jsem velmi potěšen její přehledností, jednoduchostí a funkčností. Informace o dění nejen v našem městě jsou rychle dostupné a aplikace bude do budoucna zcela jistě zdokonalována a pravidelně aktualizována. O nové informace se starají pracovníci našeho infocentra, což přispívá k jejímu velmi dobrému fungování. Není přínosem jen pro turisty, ale i samotné Náchoďáky."

Náchod má novou mobilní aplikaci o lázeňství
autoři: Milan Baják , Nina Adlof
Spustit audio

Související