Motoprůvodce po východních Čechách. 10 tras s tipy na nejzajímavější turistické zajímavosti

15. duben 2021

Milovníci cestování v jedné stopě se mohou těšit na novou brožuru, kterou pro ně připravil Královéhradecký kraj a Centrála cestovního ruchu Královéhradeckého kraje. Na 54 stranách je pro mototuristy připraveno 10 tras těmi nejzajímavějšími místy východních Čech.

Moderátorka Blanka Malá hovořila o projektu s Janem Špeldou z Centrály cestovního ruchu Královehradeckého kraje, který je jedním ze spoluautorů brožury.

Na 54 stranách je pro mototuristy připraveno 10 tras těmi nejzajímavějšími místy východních Čech

Součástí výletů jsou tipy na turistické zajímavosti na cestě a trasy jsou přehledně vyznačeny v mapě. Trasy výletu si můžete jednoduše pomocí QR kódů zobrazit v aplikaci Mapy.cz.

Na tomto motoprůvodci spolupracovali i redaktoři časopisu Motocykl, kteří trasy osobně projeli. Motoprůvodce se zaměřuje na území východních Čech, tedy na oba východočeské kraje.

Tištěný motoprůvodce bude pro zájemce k dostání v Turistických informačních centrech v Královéhradeckém kraji od května 2021. Seznam informačních center kde bude průvodce k dostání zveřejníme během měsíce dubna.

Podrobnosti najdete také na novém webu www.moto-vychodnicechy.cz.

Šťastnou cestu a mnoho krásných turistických zážitků při vašich toulkách východními Čechami vám přeje tým Centrály cestovního ruchu Královéhradeckého kraje a Český rozhlas Hradec Králové.

autoři: Blanka Malá , baj
Spustit audio

Související

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.